iacobs

Les favorittene fra Twitter i Instapaper

Posted in twitter by iacob on januar 10, 2011

Fant nylig løsningen på et problem jeg har hatt lenge: Hvordan ta vare på og få lest artikler folk lenker til på Twitter.

I strømmen av Twitter-meldinger lenkes det ofte til artikler som virker interessant, men som man ikke har tid til å lese der og da. Fram til nå har jeg brukt en av to løsninger. Enten har jeg merket meldingene som favoritt, for å spare den til senere. Ellers har jeg markert dem med Read it Later, for å kunne lese dem i Instaper.

Men begge deler har vært litt for tungvint, så jeg har lenge ønsket en funksjonalitet som gjorde at lenkene i favorittene mine ble sendt automatisk videre til Instapaper, for lesning på mobiltelefonen når jeg har dødtid.

Da jeg igjen etterlyste denne muligheten her om dagen fikk jeg tips om Packrati.us av @ugel på Twitter. Packrati er en tjeneste som overvåker Twitter-strømmen din og sender eventuelle lenker videre til den bokmerketjenesten du måtte foretrekke. Og derunder Instapaper.

Så nå koster det meg et klikk mens jeg skanner twittermeldinger å få lenkene sendt videre til Instapaper. Smooth opplegg.

Reklamer

Én kommentar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Bjørnar said, on mai 6, 2011 at 7:20 am

    Høres ut som en god ordning!

    Men har ikke de fleste Twitter-klienter innebygde funskjoner for å sende til Instapaper? som regel trykk og hold på en lenke for å få opp meny for å sende til Instapaper, ReadItLater e.l.

    Men det er kanskje ikke det du er ute etter?


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: